JHL:n jäsenedut

 

JHL:ään liittymiseen on hyvä syy

Julkisia ja verovaroin tuotettuja hyvinvointipalveluja maassamme on runsaasti. Jos työskentelet aloillamme tai opiskelet niille, sinun kannattaa liittyä JHL:ään. Jäsenenä saat käyttöösi kaikki jäsenpalvelumme ja jäsenedut.

JHL on Suomen suurin hyvinvointialojen ammattiliitto. Meitä on lähes 240 000.

JHL:läisiä työskentelee lähes kaikissa ammateissa valtiolla, kunnissa, kuntayhtymissä, seurakunnissa, liikelaitoksissa, yhtiöissä, järjestöissä ja oppilaitoksissa.

Luottamusmies ja JHL auttavat

Jos työpaikalla ns. sukset menevät ristiin ja tulee ongelmia, luottamusmiehet ja JHL:n henkilökunta auttavat selvittämään hankalia tilanteita. Liittoon kuulumaton hoitaa asiansa itse, samoin kuin pelkkään työttömyyskassaan kuuluva. JHL:n jäsenenä sinulla on tarvittaessa myös mahdollisuus oikeusapuun ja lakkoavustukseen.

Koulutus on iso etu

Hyödynnä opintopolut luottamustehtäviin, yhdistystoimintaan ja ammattitaidon kasvattamiseen. Nauti myös virkistävistä harrastekursseista - maksutta.

Vähennyskelpoinen jäsenmaksu

Jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa. JHL:ssä jäsenmaksu on 1,33 prosenttia bruttopalkasta.

Jäsenvakuutus

JHL on vakuuttanut jäsenensä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvassa. Kollektiivinen jäsenvakuutus sisältää matkustajavakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen pysyvän haitan varalle. Liiton järjestötehtävissä ja tilaisuuksissa JHL:n jäsenet ovat vakuutettuna Liittoturvavakuutuksessa. Jäsensivuilla on lisää tietoa vakuutuksesta.

Motiivi-lehti

JHL:n jäsen saa kotiinsa Motiivi-lehden

JHL-SHOP

JHL:n jäsen voi ostaa jäsentuotteita  JHL-SHOPista edulliseen hintaan.

Lomaetuja ja alennuksia

JHL:n jäsenillä on mahdollisuus lomailla edullisesti liiton omissa lomapaikoissa. Lisäksi jäsenet saavat runsaasti alennuksia ja etuja mm. hotellihinnoista ja laivamatkoista, bensiinistä ja dieselistä ja vakuutuksista.

Omat JHL-sivut

Tarkista  etusi - myös Omat JHL-sivut jäsensivuilta, joilta löydät: erityiset jäsentarjoukset

JHL 074 JÄSENEDUT 2023

 

Hämeenlinnan uimahalli 50% alennus.

Lammin uimahalli 50% alennus.

Riihimäen uimala 50% alennus.

Tervakosken uimahalli 50% alennus.

Forssan Vesihelmi 50% alennus.

Jo alennetun hinnan saa kassalla näyttämällä JHL 074- jäsenkorttia

 

Muista tulevista eduista ilmoitetaan myöhemmin.