Koulutus

JHL 074 JÄSENET

 

KOULUTUSKALENTERIIN -> tästä

 

KOULUTUSETUJA/OIKEUKSIA

Jäsen saa ottaa 1 hengen huoneen tarvittaessa JHL:n koulutuksessa opistolla. -> itse maksaa ensin erotuksen ja hakee sen yhdistykseltä takaisin jälkikäteen.

- Yhdistys tukee koulutusta 20e(stipendi) koulutuksen kahdelta ensimäiseltä päivältä / per / koulutus.(koulutuksen kannustin)

 

Liiton kurssit ja opintopäivät

Kaikille liiton koulutusesitteessä ja netin kurssikalenterissa oleville kursseille haetaan Jäsenpalvelu 24h:n kautta.

Jos on kyse työnantajan tukea saavasta kurssista on korvausasiat sovittava lähiesimehen ja henkilöstöpäälikön kanssa. Hakemukset tehdään sähköisesti helmessä.

JHL järjestää monipuolista koulutusta, jonka avulla sinulla liiton jäsenenä on mahdollisuus vahvistaa ammatillista ja edunvalvonnallista osaamistasi.

Kouluttautumalla voit perehtyä työpaikan luottamustehtäviin, auttaa kehittämään työyhteisöjä ja syventämään tietoja oman alasi työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä.

Liiton ammatilliset opintopäivät ovat ammatillista täydennyskoulutusta työtehtävien ja työyhteisön kehittämiseen ja valmiuksien lisäämiseen tähtäävää koulutusta JHL:n jäsenille.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.